Val Thorens 2018


In de meivakantie vertrekken wij met een grote groep enthousiastelingen naar Val Thorens, Frankrijk.
27 April -6 Mei 2018

Mei REIS 2018

PlaceholderPlaceholder

Onderstaand vindt u onze aangeboden hotels. Er zijn verschillen per hotel omtrent de ruimte en aantal sterren. Voor meer informatie over de indeling van de kamers kunt u op het knopje inschrijfformulier klikken.

Samenwerking snowtime


Dit jaar gaat Ski-inn Dronten voor de 24 ste keer in samenwerking met snowtime. Wat deze samenwerking voor u betekent als klant, is dat wij de lessen en kamer voor u regelen en er tegelijkertijd een aantal voordelen ontstaat voor u als klant:

  • Mogelijkheid tot early track
  • Val Thorens shirts
  • Toegang tot het testcentrum
  • Toegang tot de snowtime tent
  • 10% korting op vele winkels en restautants in Val Thorens

Lessen


Van maandag tot en met vrijdag verzorgen wij voor skiërs, boarders en kinderen lessen vanaf 09:00 uur tot en met 12:00 uur. Dagelijks is er overleg tussen de groepen om aan eventuele wensen tegemoet te komen en deze dagelijks op een ieder af te stemmen. Alle lessen worden door onze eigen gediplomeerde leraren gegeven.

Extra’s die je kan boeken voor de Dutchweek:

LET OP!!!
Vol = vol dus zorg dat u zich op tijd aangeven wanneer u hiervan gebruik wilt maken.
Zeker gezien de Dutchweek dit jaar erg in trek is.

Lunchopvang ‘Broodje mee’ – 4 dagen
Kinderen 4 t/m 12 jaar

Lunchopvang ‘Broodje mee’ kan worden bijgeboekt bij de Nederlandse ski- en snowboardlessen, en vindt plaats van zondag t/m woensdag 12:00 tot 14:00 uur. De Lunchopvang wordt door Snowtime alweer voor het 3de jaar georganiseerd. Dit jaar zijn de kinderen in professionele handen bij o.a. Helena en Job.
Hoe werkt het? Je kind neemt z’n eigen lunch en drinken mee naar de skiles en geeft dit aan de organisatie. Pal naast de Jardin des Neiges (kids zone) hebben we met de ESF Kidsclub een toplocatie ter beschikking. Hier worden de kids na de lessen opgewacht door ons team en geholpen met hun kleding en schoenen. In de lunchruimte genieten ze van hun zelf meegebrachte lunch. Hierna organiseren we van alles, zoals tekenen, video kijken, zingen en dansen. Onze entertainers Lianne en Suzanne komen hiervoor speciaal naar de Lunchopvang Kidsclub. Door je kind op te geven voor Lunchopvang heb je als ouder meer tijd voor jezelf en hoef je niet telkens op de tijd te letten. Je kunt even ontspannen lunchen op de piste of toch nog een keer die lekkere rode piste pakken.

Lunchopvang tijden: zondag t/m woensdag 12:00-14:00 uur

  • Dezelfde leraren als in Dronten
  • Nederlands sprekende leraren
  • Ingedeeld bij uw eigen niveau

First Tracks – Dutchweek Val Thorens


Exclusief voor Ski-inn dronten boekers!

Na 3 jaar is de First Tracks een vast onderdeel van de Snowtime Dutchweek in Val Thorens. Tijdens de 26ste Dutchweek staat de First Tracks gepland op maandag 24 april! Maar wat is er nou zo leuk aan? Nou gewoon, Snowtime gasten mogen met een selecte groep al om 07:30 uur de cabinelift Funitel de Péclet in en kunnen als eersten gaan skiën of boarden op de vers geprepareerde pistes. Die extra 1,5 uur is op zich al een heel gaaf gegeven. Maar wat het heel speciaal maakt, is dat het ’s ochtends zó móói is op 3000 m hoogte! De zon klimt omhoog en zet de bergen in een prachtig daglicht. De afgelopen jaren hadden we telkens heel goed zicht, en schoven de First Trackers met een big smile aan bij het ontbijt. Wat een belevenis, sommige deelnemers pakten de cabinelift wel 3 à 4 keer!

Als je de First Tracks met je kinderen wilt boeken, dat kan uiteraard. En ook als om 09:00 uur je ski- of snowboardles begint, dat ga je gewoon halen!

Wat de First Tracks extra leuk maakt is dat fantastische ontbijt bij het beste pisterestaurant van Val Thorens: Chalet de la Marine. Nee, je krijgt geen croissant met jam en een slap bakkie. Het is een goed verzorgd ontbijt met brood, croissants, jam, boter kaas en vleeswaren, en een lekkere kop koffie, thee of warme choco. Daar kan je de hele ochtend op teren.Aftermovie ValThorens 2015

Voor het 23ste jaar gaat de ski-inn Dronten richting de Franse Alpen met alle klanten en andere enthousiastelingen. Bekijk hiernaast de aftermovie van vorig jaar.


De bestemming

Een wintersport dorp op grotere hoogte is er niet in Europa. Het overweldigende aanbod van sportieve uitdagingen is hier ongekend.

Val Thorens opent haar poorten al eind oktober en sluit ze pas begin mei. Voor de fervente ski fanaat is dit het ware paradijs.
Eerstejaars skiërs, vergevorderde en snowboarders kunnen hier hun hart verpanden en weer ophalen. Vanaf de Cime de Caron kunt u het topje zien van de vervaarlijke Aiguille de Pèclet die meer dan 3500 meter hoog is. Als u geen hoogtevrees heeft, kunt u deze top proberen te bedwingen. Een futuristische gondel brengt u naar 3000 meter en een stoeltjeslift doet het vervolgtraject. Het panorama dat u daar ziet is oogverblindend en valt nauwelijks te beschrijven. Les Trois Vallèes ligt nietig aan uw voeten. De unieke afdaling terug over een lengte van twaalf kilometer en een hoogteverschil van maar liefst 1800 meter is een prachtige afsluiting van deze trip

Placeholder